Támogatás

A Nagyváthy János Ismeretterjesztő Egyesület (közhasznú társadalmi szervezet) az okos környezetvédelmet támogatja, ismeretterjesztést végez.  Bálint gazda, a Nagyváthy Egyesület elnöke a kertekben megvalósítható környezetvédelemért dolgozik. Egyesületi programja ismeretterjesztést, kertbarát klubok támogatását, mozgássérült emberek kertészkedéssel való rehabilitációját tartalmazza. Mindebben Ön is segíthet!

Adójának 1%-ával Ön is hozzájárulhat a ZÖLD munkához! (Az adóbevallás kitöltésekor, egy apró űrlapon nyilatkozhat arról, kinek szánja adója 1%-át.)

A Nagyváthy Egyesület programja: iskolakertek létrehozása és a kertekben keletkező zöldhulladék újrahasznosítása (komposztálás, esővízgyűjtés, magaságy-építés).

A kertekben keletkező növényi hulladék okos és környezetbarát felhasználási módjait mutatja be a Nagyváthy Egyesület 5 perces kisfilmeken. A komposztálás, komposztépítés, őszi lomb, metszési nyesedék feldolgozás, fűnyesedék-hasznosítás témakörét dr. Bálint György útmutatásával ismerhetik meg a nézők. A sorozat az interneten tekinthető meg és az egyesület célja az, hogy iskolai demonstrációs anyaggá váljon.

Jövedelemadójának 1%-ával Ön is hozzájárulhat e tevékenységhez. Ehhez csak az adószám megadása szükséges. Adószám: 19638665-1-42.

Nyomtatható 1% nyilatkozat:
http://nonprofit.hu/?q=niok/html-export/niok_organization/175640